Intră în Aventura Toyota și poți fi unul dintre câștigători

UPDATE 12.08.2016 Iată cei 19 câștigători:

castigatori

Premiile pot fi revendicate în maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorilor, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare.

Pentru a-si revendica  premiul, câştigătoriisuntobligati să contacteze departamentul   de   marketing la adresa [email protected], prin: menţionarea premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor  din  provincie.

Premiul poate fi revendicat doar pe baza cartii de identitate. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului, inclusiv cu numele si prenumele trecute in cartea de identitate.

Pentru că este vară și soarele încălzește ca un cuptor orașele am zis că este momentul pentru o evadare de o zi. Mergem la mare, dar nu oricum, ci la volanul a trei modele Toyota pe care vrem să le descoperim în detaliu. Din ce în ce mai multă lume vorbește despre tehnologia hibridă și tot mai mulți dintre voi ne întreabă ce înseamnă de fapt, cum funcționează în exploatarea de zi cu zi și ce trebuie să facă special un șofer care trece de la o mașină convențională la una hibridă. De aceea, în Aventura Toyota, pentru că așa i-am spus, vom merge spre litoralul românesc pe trei drumuri diferite, care scot în evidență caracteristici  speciale ale celor trei mașini ce ne vor însoți. Două dintre ele sunt hibride, tehnologie pe care Toyota a ridicat-o la rang de artă, iar una este un model iconic, nu doar pentru Toyota, ci și pentru întreaga industrie auto.

Pe autostrada A2, drumul pe care majoritatea dintre voi îl aleg la final de weekend, vom merge cu RAV4 Hybrid, cu destinație finală Mamaia. SUV-ul compact a primit recent o actualizare, dar și sistemul de propulsie hibrid, cu o putere maximă de 197 CP. Pe drumul vechi, pe care mergeam la mare înainte de a avea autostradă, vom conduce Auris Hybrid, o compactă accesibilă cu o tehnologie ce îi permite să fie extrem de economică.

Stațiunea aleasă pentru destinația finală a lui Auris este Eforie Nord. Pe cel de-al treilea drum vom merge la volanul lui Land Cruiser, un mohican al terenului accidentat, care beneficiază de sisteme extrem de avansate pentru a se descurca în orice situație de drum. Traseul va trece prin Călărași, unde vom trece Dunărea cu bac-ul și se va opri în Vama Veche. Toate cele trei mașini vor fi analizate în detaliu, la fel cum vom face și cu cele trei trasee. Vom interacționa cu voi pe Facebook și Instagram, toate postările urmând a fi integrate în pagina special creată pentru Aventura Toyota, în linkul de aici.

Collage

Pentru că știm că ești alături de noi, am pregătit și un concurs special pentru acest eveniment, în care poți câștiga premii extrem de interesante. Cele trei mari premii sunt reprezentate de posibilitatea de a conduce pentru un weekend una dintre cele trei mașini pe care le ducem pe litoral. Astfel, pentru tine avem un weekend la volanului lui Auris Hybrid, unul în compania lui RAV4 Hybrid și unul alături de Land Cruiser. În plus, avem alte premii interesante de la Toyota, pe care le poți vedea aici.

Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea de mai jos, într-un comentariu la acest articol. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți.

Cine este producătorul auto numărul 1 în lume în ultimii 4 ani?

    coman george says:

    Producatorul nr 1 in acest moment este grupul Renault – Nissan , felicitari pentru tot ceea ce faceti .

Adaugă un comentariu