Regulament concursuri

In atentia castigatorilor si participantilor la concursurile Auto-Bild.ro!
Va rugam sa va verificati ca datele din profilul de membru al site-ului sa fie corecte si complete!!!

Extragerea castigatorilor unui concurs se face in decursul lunii imediat urmatoare incheierii concursului, iar afisarea castigatorilor in sectiunea Castigatori..

Modalitati de livrare a premiilor:
1 – castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL, intre orele 10.00 – 18.00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa mentionata in profilul din site.
Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat pe e-mail, acesta se anuleaza.
Adresa de ridicare a premiilor este:
Str. Buzesti, nr. 50-52, sector 1, Bucuresti
2 – castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse A.S. SRL sau de catre sponsorul concursului.
In cadrul fiecarui concurs va fi anuntata modalitatea de livrare a premiilor. Nu se acorda contravaloarea premiului in bani.
Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor postei romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Daca un premiu se intoarce de la Posta Romana la sediul redactiei datorita faptului ca destinatarul (castigatorul respectivului premiu) nu l-a ridicat la timp, atunci consideram ca destinatarul a refuzat primirea premiului si astfel a renuntat la premiu.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii trebuie sa contacteze sponsorul concursului (datele de contact exista in descrierea concursului) pentru a beneficia de respectivul premiu.

Perioada maxima de valabilitate a unui concurs este de 3 luni, de aceea va rugam in cazul in care sunteti printre fericitii castigatori ai unui concurs din Auto-Bild.ro si aveti vreo nelamurire legata de concurs sa ne intrebati/contactati in maxim 3 luni de la incheierea concursului.

Atentie! Unele concursuri pot avea reguli suplimentare, in aceste cazuri ele vor fi mentionate in prezentarea respectivelor concursuri.

IMPORTANT! Necompletarea sau completarea partiala a datelor din profilul de utilizator va scoate automat din concurs.

taguri
Adaugă un comentariu