#DrivenLady: Meet the team – Cornelia

Când ai început colaborarea cu publisher-ul Audiență Generală AG SRL și cum a fost parcursul până acum? La ce proiecte interesante ai participat, ce anume ai învățat, cum crezi că experiența aceasta te-a îmbogățit?
Am avut norocul să mă număr chiar printre fondatorii companiei, în anul 2005. De atunci am parcurs o cale lungă, uneori anevoioasă, plină de lecții atât de business, cât și de viață. Cred că pot scrie lejer o carte care să cuprindă experiențele trăite în 15 ani de antreprenoriat. Cu siguranță această experiență mi-a adus multe și am crescut alături de companie, dar și eu am făcut tot ce mi-a stat în putință și înțelegere pentru a dezvolta compania.

De când ești șofer? Care a fost prima ta mașină pe care ai condus-o?
Mi-am luat carnetul abia în aprilie 2021. Am făcut prima școală auto acum vreo 17 ani pe un Fiat Uno, pe care mi-l amintesc și acum: făceam febră musculară atât la picioare, cât și la mâna dreaptă, la cât de greu se călcau pedalele și se schimbau vi-tezele. Nu am reușit să o termin deoarece au venit peste mine câteva proiecte super-mari care mi-au ocupat mult timp o perioadă destul de lungă. Am mai început o dată școala auto acum vreo 10 ani, însă tot fără finalitate. Am zis că a treia oară e cu noroc și iată că am, finally, carnet!

Pe ce criterii ai alege viitoarea ta mașină?
Visez să am o mașină full autonomă, care să mă ducă ea însăși, fără nici un efort din partea mea, de la punctul A în punctul B. Eventual ar putea avea și o autonomie care să mă facă să uit că trebuie alimentată. În plus, ar putea și să coste foarte puțin, atât alimentarea, cât și întreținerea. Știu, utopic, dar am zis să fiu sinceră în răspunsul meu. Cu cât mașina va avea disponibile mai multe din criteriile de mai sus, cu atât șansele să o aleg vor crește direct proporțional.

Ce accesorii îți sunt neapărat nece-sare într-o mașină? Ce anume este important să ai într-o mașină pentru a-ți ușura cât mai mult viața la volan?
Un șofer personal. În lipsa acestuia, musai mașina să fie automată și să aibă toate elementele tehnice up-to-date, însă simplu de folosit. Nu îmi plac meniurile compli-cate sau touchscreen-urile cu zeci de opțiuni. Îmi place ca orice funcție sau buton să fie făcut cu scopul de a-ți salva timp, nu de a-ți mânca nervii să înțelegi ce vrea de la tine. Utopie din nou?

Ce mașină dorești să îți cumperi în viitor și de ce?
Revenind la realitate, îmi place mult Su-zuki Swift, așa că cel mai probabil va fi mașina mea viitoare. Va fi automată și roșie, să mă topesc de plăcere de fiecare dată când o văd! Îmi place Suzuki Swift fiindcă este mică, dar încăpătoare, fun, ușor de condus, ușor de parcat, potrivită atât pentru oraș, cât și pentru escapade în țară. Fiind primii mei ani ca șofer m-am gândit că ar fi bine să îi fac pe o mașină cât mai lejer de condus, dar care să aibă și un factor fun, că o viață avem!

Care este outfitul tău preferat și de ce?
Hainele sunt pasiunea mea, iubesc texturile, formele, culorile, mă inspiră maxim! Chiar am studiat (și continui să studiez) în profunzime subiectul. Pe lângă ceea ce fac, sunt și consultant de stil, cu diploma Fashi-on Feng Shui International – Statele Unite. Așadar, hainele, pentru mine, reprezintă o poveste în sine. Am constatat în timp că ținutele mele preferate sunt strâns corelate cu perioadele din viața mea. În prezent mă îmbrac des-tul de mult de la designerii români, care, mai ales în ultimii ani, au crescut mult la capitolul calitate și creativitate, ceea ce mă bucură nespus de mult! Criteriile după ca-re îmi aleg hainele sunt următoarele: ele-ganță, confort, calitate premium, dar și puțină îndrăzneală!

Ce anume te motivează să mergi mai departe? Ce anume te face să vibrezi?
Am avut o bună parte a vieții mele pe care mi-am petrecut-o cu multe frici și ne-siguranțe. În mare parte le-am conștienti-zat și depășit. Odată ce am început să înțeleg și să integrez în viața mea anumite principii corecte, găsesc fiecare zi intere-santă și motivantă.

ÎNTREBĂRI FULGER
Culoarea preferată? Navy
Locul perfect pentru vacanța ta de vis? Emirate
Locul perfect unde ți-ar plăcea sî locuiești? România și Spania

INTENȚII
Viitoarea carte? Povestirile lui Belzebut către nepotul său de G.I Gurdjieff
Viitorul curs? Canto
Viitorul outfit pe lista de shopping? Un deux-pièces Chanel

Cornelia Rotaru
Director General AUDIENȚĂ GENERALĂ AG SRL
AUTO BILD ROMÂNIA
Skills: Management antreprenorial, Vânzări, Marketing, Branding, Design, Content Creator
Facultate: Academia de Studii Economice – Facultatea de Management
Long time Passions: Feng Shui, Fashion Feng Shui, Fashion Design, Taichi
Loves: cafea cu lapte și cu miere, yoga dimineața devreme, un challenge bun

Adaugă un comentariu