#DrivenLady: Meet the team – Oana

Când ai început colaborarea cu publisher-ul Audiență Generală AG SRL și cum a fost parcursul până acum? La ce proiecte interesante ai participat, ce anume ai învățat, cum crezi că experiența aceasta te-a îmbogățit?

Am început colaborarea cu AG în 2015, am ajuns aici proaspăt ieșită de pe băncile facultății și am știut încă din prima săptămână că va fi un drum interesant. Și așa a și fost! De-a lungul timpului am participat la foarte multe proiecte, toate interesante și unice în felul lor, de la lansări de publicații, până la organizarea de evenimente internaționale! Pot să spun că am învățat foarte multe, fiind o firmă mică, înveți să fii multifuncțional. De ce să rămâi doar în bucățica ta când poți învăța constant? Am urmat cursuri de dezvoltare profesională pe partea de marketing și nu pot spune decât că sunt mai mult decât entuziasmată pentru tot ceea ce urmează!

Din ianuarie 2021 faci parte și din familia globală AUTO BILD, cel mai mare brand multimedia din lume, adresat tuturor pasionaților de automobile. Cum a fost această experiență până acum pentru tine?
A fost și este o continuă provocare. Industria auto nu îmi era străină, dar odată cu preluarea revistei cu renume mondial AUTO BILD, totul a fost trecut la un alt nivel!

De când ești șofer? Care a fost prima ta mașină pe care ai condus-o?
Tocmai ce mi-am reînnoit permisul după 10 ani. Am luat permisul la vârsta de 19 ani, iar prima mașină condusă a fost un Daewoo Matiz, vechea mașină a tatălui meu.

Ce mașină conduci acum și de ce ai ales-o?
Conduc un Renault Megane 2, o mașină de care am fost foarte mulțumită, dar care are o anumită vechime care începe să își spună cuvântul. A fost mai mult decât o alegere, a fost literalmente o mașină câștigată la pufuleți cu surprize’ de către un prieten care ulterior mi-a vândut-o la un preț foarte bun.

Ce accesorii îți sunt neapărat necesare într-o mașină? Ce anume este important să ai într-o mașină pentru a-ți ușura cât mai mult viața la volan?
Neapărat suport pentru telefon, nu aș putea să trăiesc fără, asta dacă nu poți conecta telefonul la sistemul de infotainment al mașinii. Și, mai nou, dezinfectantul este în trend. Trebuie să definim puțin cuvântul accesorii, eu practic locuiesc în mașină, am foarte multe lucruri după mine tot timpul.

Ce mașină dorești să îți cumperi în viitor și de ce?
Chiar sunt în căutarea unei mașini noi, încă studiez atent înainte să iau o decizie. De când particip activ la realizarea celei mai citite reviste auto din România, sunt mult mai atentă la specificații și caracteristici.

Care este mașina visurilor, dacă ai putea să ai orice mașină, pe care ai alege-o și de ce (indiferent de preț)?
Mașina visurilor mele ar fi Mercedes Clasa G. Îmi place aspectul pătrățos, dar mai ales interiorul încăpător (sunt genul de femeie care la orice deplasare pare că mă mut). Din punctul meu de vedere, acest model îmbină perfect designul, siguranța, tehnologia și confortul. Balamalele montate în exteriorul ușilor și roata de rezervă atașată în exterior îmi dau senzația de duritate, iar la interior găsim materiale de o calitate superioară și un design elegant. Modelul este dotat cu cele mai noi sisteme de infotainment pe care le are la dispoziție producătorul. Ca să nu mai zic că ai opt programe de masaj în scaun… de fapt, poate trebuia să încep cu asta.

Care este outfitul tău preferat și de ce?
Încerc să mă îmbrac corespunzător cu evenimentul/momentul sau locația, dar o pereche de jeans te poate scoate din multe încurcături. Ei pot fi asortați cu un tricou pentru o ținută casual sau pot fi combinați cu o bluză elegantă și pantofi stiletto.

Ce anume te motivează să mergi mai departe? Ce anume te face să vibrezi?
Sunt o persoană pozitivă, foarte optimistă și iubesc viața în general! Unde să te duci, dacă nu înainte?

ÎNTREBĂRI FULGER
Culoarea preferată? Roșu
Locul perfect pentru vacanța ta de vis? Îmi place foarte mult să călătoresc oriunde, orice e nou e interesant pentru mine, dar pentru o vacanță de vis aș alege întotdeauna o plajă exotică.
Locul perfect unde ți-ar plăcea să locuiești? I am a city girl, dacă aș pleca vreodată din București visez să locuiesc la New York.

INTENȚII
Viitoarea carte? Povestea mea, Michelle Obama
Viitorul curs? Tehnici de vânzări
Viitorul outfit pe lista de shopping? O rochie de vară cu sandale.

Oana Patache

Sales Manager AUTO BILD ROMÂNIA
Skills: Social media marketing, Sales & Creating digital content;
Master: Academia de Studii Economice – Economia și Administrarea Afacerilor;
Long time Passions: Dansul latino și călătoriile;
Loves: Ciocolata, plaja și soarele.

 

Adaugă un comentariu