Bine v-am regăsit! Sper că vă bucurați și voi la fel de tare

Am făcut o pauză forțată și nedorită în print. Vestea bună este că ne-am întors și că revista noastră o să apară în continuare așa cum erați obișnuiți încă din toamna lui 2008. Cu această ocazie, vreau să le mulțumesc în mod special cititorilor fideli și abonaților care sunt alături de noi.

Am primit multe mesaje pe adresa de contact a revistei, precum și pe pagina de Facebook, iar cititorii noștri ne-au spus că nimic nu se compară cu citirea unei reviste tipărite și că doresc să revenim la acest format. Nu a ținut de noi, după cum v-ați dat seama, dar acum suntem din nou pe rafturi și în format tipărit.

Și ne bucurăm enorm că suntem din nou în print, așa cum sper că și voi vă bucurați. Acest număr al revistei este la fel de muncit cum au fost și cele care l-au precedat și vă asigur că și următoarele vor fi cel puțin la fel de muncite.

Ne străduim să vă asigurăm conținut interesant și relevant, care să vă aducă cunoștințe în plus. De la povești despre supercaruri, până la mașini second-hand de 2.500 de euro și tot ce intră între toate astea, revista Auto Bild România este aici pentru voi.

În același timp, ne străduim să vă oferim conținut proaspăt și la zi pe site-ul nostru, pe care sper că îl urmăriți, așa cum îmi doresc să fie cazul și pentru pagina de Facebook a revistei noastre.

Colegii mei muncesc în fiecare zi pentru actualizarea site-ului și facem tot posibilul ca să aveți informații la zi din întreaga lume despre acest domeniu care ne-a cucerit pe viață.

Sunt sigur că și pentru voi mașinile sunt ceva mai mult decât un mijloc de transport din punctul A în punctul B. Iar pentru acest lucru, mă înclin și vă mulțumesc în numele echipei!

Adaugă un comentariu