Rămâneți sănătoși, este tot ceea ce contează!

Deși timpul este o resursă limitată pentru fiecare dintre noi, mulți uită de ceva la fel de important. Sănătatea este la fel de importantă precum timpul, iar singura diferență dintre cele două este că poți să îți revii dintr-o stare de sănătate precară. Până la un punct.

După cum scria în afișele de pe pereții diferitelor cabinete medicale pe care le-am vizitat de-a lungul timpului, prevenția este mai importantă decât tratamentul. Iar fix asta nu se întâmplă la noi, din păcate.

Recunosc, am avut și eu multe momente în care am trecut sănătatea în planul doi, dar am tras de fiecare dată ponoasele în urma acestor acțiuni. Așa cum au făcut numeroși angajați ai unor corporații de-a lungul timpului.

Pe termen lung, efortul de acest tip nu este rentabil și riști să cheltui tot ce ai câștigat ca să îți cumperi medicamente cu care să te faci bine. Dacă mai ai ocazia să faci asta.

Situația provocată la nivel global din pricina coronavirusului va duce la momente dificile în țara noastră, așa că pot doar să sper că vom fi toți sănătoși la finalul acestei pandemii.

Compania care produce această revistă a urmat toți pașii pe care îi are la îndemână pentru a preveni răspândirea acestui virus, dar ține de fiecare în parte să se apere de boală așa cum poate.

Este mai bine să fim cu toții mai precauți acum și să râdem peste câteva luni despre cum ne-am chinuit decât să ajungem să regretăm că nu am făcut mai multe. Așadar, fiți prevăzători și urmați sfaturile publicate deja de autorități în materie de igienă personală și publică. Multe dintre ele sunt de bun-simț, așa că nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni să le respecte.

Adaugă un comentariu