Un nou început, cu tot ce vă place la locul său

Știu că ați așteptat să revenim la raft. V-am citit cu bucurie toate mesajele în care ne-ați întrebat când apare revista. Și am apreciat enorm interesul vostru pentru noi abonamente. Acum totul este gata și putem continua să facem ce ne place mai mult.

Vă invit să savurați această revistă și să vă bucurați de mai multe pagini de AUTO BILD, așa cum știm că vă doreați.

Ca de obicei, veți regăsi teste cu cele mai noi apariții pe piață, comparative detaliate cu modele de interes, teste cu modele second-hand, teste cu măsurători, sfaturi practice, povești fascinante și tot ce ar trebui să știi despre lumea pe care o iubim, industria auto.

Echipa editorială este neschimbată, iar toți suntem dornici să vă prezentăm noi materiale și o abordare proaspătă a subiectelor.

Suntem bucuroși că am fost pe lista voastră de cumpărături. De aceea, dorim să vă mulțumim că ne-ați ales și de această dată.

Pentru că avem cu toții obiceiuri și nu ne place să le schimbăm, fiecare dată de apariție va fi tot într-o zi de joi, așa cum v-ați obișnuit încă de la prima ediție de AUTO BILD din România, publicată
în urmă cu 13 ani.

Ne considerăm norocoși că avem printre voi cititori care nu au ratat nici măcar o ediție pe parcursul acestor ani, ceea ce ni se pare o dovadă de apreciere cum rar se oferă în lumea modernă.

Cu această responsabilitate în minte față de vechii cititori, dar și față de cei noi, continuăm să ne facem treaba cu hotărâre și bucurie, pentru a fi siguri că vă oferim de fiecare dată o revistă conform așteptărilor.

Mă înclin.

Adaugă un comentariu