3 cele mai cunoscute mașini din desene animate

Mașinile au avut și încă au un rol important în serialele de desenele animate destinate celor mici. În timp ce unele au avut apariții episodice, altele au marcat pentru totdeauna respectivul desen animat. Iată care sunt cele mai cunoscute 3 mașini din desene:

1. Mașina lui Fred Flinstone

Mașina condusă de Fred Flinstone este de departe cel mai celebru mijloc de deplasare fără motor. Personajul care își ducea zilele în Epoca de Piatră își folosea picioarele pentru a frâna și tot de membre se ajuta pentru a prinde viteză.

Desene animate

2. Mașina Misterelor din Scooby Doo

Dubița din desenele “Scooby Doo” avea misiunea să le ducă pe personajele desenului animat la locurile bântuite. Mașina era vopsită în culorii vii și avea inscripționat pe părți numele “The mystery machine”.

scooby

3. Mașina familiei Simpson

Familia Simpson avea la dispoziție o mașină americană, de culoare portocalie, cu care membrii Simpson băteau orașul Springfield în lung și-n lat. E drept, automobilul era condus mai des de Marge, decât de Homer. Poate și din pricina faptului că Homer bea bere toată ziua. Chiar și așa, mașina a devenit celebră în întreaga lume.

marge

Adaugă un comentariu

Articole similare