5 mașini moderne, perfecte pentru un hipster

În ultima perioadă, întâlnim hipsteri la tot pasul. Trendul apărut în Statele Unite s-a răspândit în întreaga lume, inclusiv în România. Pretutindeni, mii de tineri au adoptat curentul și poartă haine colorate, ascultă muzică indie sau preferă să meargă în cluburile underground. Dar, ce mașini conduc aceștia?

Hipsterii reprezintă o subcultură a unor persoane cu vârste între 20 şi 30 de ani care cred în gândirea independentă, anticonformism, creativitate, artă şi muzica indie. Conform publicației boston.com, iată cinci mașini moderne care se identifică cu personalitatea acestora:

5. Kia Soul – Această mașină este un hipster prin definiție. Cu spatele puțin aplecat și “mustața” din grilă, Kia Soul poate fi numită mama hipster în lumea automobilelor.

Kia_Soul_Sport_-_1

4. Audi A3 – Acest automobil se adresează hipsterilor cu bani. Cu un preț de pornire de 29.000 de dolari, Audi se descurcă în orice situație. Fie pe teren accidentat, fie în excursii inedite, mașina va face față cu brio. Chiar și cu volumul la maximum.

Audi_A3_

3. Ford Transit Connect – Ford Transit Connect se apropie cel mai mult de Volkswagen Type 2, vechea mașină a hipsterilor. Avantajul mașinii este că tinerii se pot duce cu ea și la job și în drumeții, Fordul fiind foarte elegant.

NM0GE9G70E1141625

2. Honda Fit – Plecând de la reclama “Câți hipsteri încap într-un Jazz (varianta australiană a Hondei Fit)?”, e clar că acestei categorii de oameni li se adresează. Mai încape îndoială că le este destinată?

Honda_FIT_13G_(GK3)_front

1. Volkswagen Jetta SportWagen – Aceasta mașină este perfectă pentru un tur al țării pe muzică indie. Indiferent că pasagerii vor la munte sau la mare, Jetta este încăpătoare și vine la pachet cu multe opțiuni menite să satisfacă dorințele oricărui hipster. În plus, este extrem de spațioasă.

vw

Adaugă un comentariu

Articole similare