Anunțul de vânzare sincer al unui posesor de Dacia

Atunci când ești hotărât să cumperi o mașină rulată trebuie să-ți pui la punct o strategie bună pentru a te asigura că faci achiziția potrivită. Să mergi la un service autorizat pentru o verificare completă, să faci un test drive și chiar să ai o discuție sinceră cu proprietarul.

Doar că de cele mai multe ori, acesta nu este 100% sincer cu tine. În schimb, am găsit anunțul de vânzare sincer al unui posesor de Dacia. Omul ne spune clar și răspicat ce vrea și cum vrea. Ni se pare corect.

“Vand hoit din 2004 1.9 diesel – 1.000 lei

Vand cadavru de masina din 2004 . E un hoit ordinar, defect motoru… are itp da degeaba ca nu mere trebe bagate 2 3 milioane in ea sa se taraie. Are motor de 1.9 diesel care arata ceva mai bine … nu are scursuri de ulei pe el e ok asa… mere si de piese batrana … are gume de iarna, interioru e destul de curat alrticulatiile sunt ok… masina a fost pe taxi si a mers pana acum 2 luni cand a decedat. Soferu spune ca sa oprit dintr o data. Posibil distributia obosita… sincer nu imi pasa. Vreau 1000 lei pe ea sau schimb cu golf 3 1.9 td simplu lovit fara acte etc mai dau si diferenta unde e cazul. Nu va obositi cu povesti care sunt sub aceasta suma de 1000 lei ca nu prea imi pasa. Motorul si cutia se potrivesc pe renault kangoo, solenza, dacia papauc etc. Sunt din deva, nu ma deplasez, nu am cu ce o duce nici unde- nu imi pasa… rog lasati un comentariu doar daca intelegeti acest anunt… daca nu, nu va mai obositi pe voi si tastatura e o pierdere de timp sa scrieti balade cum ati gasit voi mai bune sau cum iau 300.lei pe ea la fier vechi ca stiu si eu balade nemuritoare de cartarescu.”

Via | Facebook

Adaugă un comentariu