Să mergi cu un McLaren prin zone inundate: departe de a fi o idee bună (VIDEO)

O stradă inundată ar trebui să te facă să te întrebi dacă merită riscul, cu atât mai mult cu cât ai o mașină cu gardă la sol joasă. Precum un McLaren.

Citește și:

Dacă de la locul de muncă merg cu maşina şi la cumpărături cum trebuie să procedez?

Ploile furtunoase din ultima săptămână au transformat străzile orașului american Charleston (Carolina de Sud) în bălți imense. Unii șoferi și-au asumat riscul de a-și inunda mașina continuându-și drumul pe străzile inundate. Printre ei s-a numărat și un posesor de McLaren 570S, care a reușit să-și scufunde bine mașina în apă.

În imaginile surprinse de un amator — și difuzate pe postul american News 2 — se vede un McLaren care înaintează prin apa suficient de înaltă cât să-i afecteze periculos de mult vizibilitatea. La o intersecție, acesta virează dreapta și se îndreaptă către marginea drumului, înfigându-se într-un mic mal de pământ. Martorii citați de News 2 au relatat că mașina „nu suna bine’ după acest incident.

… ocazie cu care vă sfătuim să puneți în balanță riscurile și beneficiile atunci când vă aflați într-o situație similară. Dacă beneficiile diferă în funcție de situație, riscurile condusului prin apă înaltă — cu excepția cazului în care aveți un autoturism echipat pentru așa ceva — sunt invariabil aceleași: de la inundarea habitaclului mașinii la deteriorarea total (și uneori nereparabilă) a componentelor mecanice ale mașinii.

Adaugă un comentariu