Și-a făcut din barcă… mașină

Un american din Georgia a avut o idee trăsnită, pe care a pus-o în practică: și-a transformat barca în mașină. Sau mașina în barcă?

Mark Ray, un bărbat în vârstă de 56 de ani din Georgia, Atlanta, a scos din buzunar 10.000 de dolari pentru a-și transforma barca în automobil. Se pare că cea care l-a provocat pe Mark a fost chiar soția acestuia Robyn, bolnavă de cancer.

“Nu am putut refuza această provocare. Soţia mea ştie cât iubesc maşinile, de aceea m-a provocat să o fac. Am avut mult de muncă, dar a meritat. A trebuit să dezasamblez şi maşina, şi barca, iar apoi să creez o singură maşină cu care să pot circula legal. I-am pus faruri de faţă, de spate, de semnalizare, centuri, oglinzi. Chiar dacă nu e cea mai practică maşină, îmi place la nebunie”, a declarat cu încântare Ray.

Inventatorul a lucrat la proiect mai bine de un an. Americanul a primit și o ofertă consistentă să vândă barca-mașină. „Cineva s-a oferit să o cumpere cu 29.000 de euro, dar am refuzat din start. Acum mă pregătesc să creez o maşină-avion”, a mai spus amuzat Ray pentru Daily Mirror.

Vezi AICI imagini!

Adaugă un comentariu