Top 3 maşini de vacanţă pe placul oricărei femei

Orice femeie îşi doreşte o maşină uşor de condus, care să consume puţin şi să aibă un aspect stylish, potrivindu-se cu fiecare outfit. Femeile au cerinţe speciale când vine vorba de alegerea maşinii perfecte: să permită o vizibilitate bună, să fie uşor de condus, sigură, cool, mică, dar în acelaşi timp spaţioasă.

Iată 3 maşini care se pliază perfect pe nevoile sexului frumos:

Citroen DS-3 este maşina ideală pentru persoane care au nevoie de spaţiu şi de siguranţă când călătoresc cu familia. În acelaşi timp modelul este destul de mic cât să intre în parcarile din oraş şi să se strecoare în trafic, este modelul care te răsfaţă.

Citroën_DS3_Racing_THP_200_S._Loeb_Edition

Honda Civic este automobilul pe care-l vezi peste tot deoarece consumă puţin, este uşor de condus şi funcţioneaza perfect, ca un ceas elveţian. Fără dubii, aceasta este opţiunea cea mai confortabilă şi practică pentru dorinţele oricărei reprezentante a sexului frumos.

civic

Suzuki Swift Sport este micuţă, dar atât de originală în design. Gandeşte-te că ieşi cu două bune prietene pe litoral şi toţi masculii alfa vor întoarce capul după voi.  Aceasta se poate strecura în trafic fără să fie observată. Pentru Suzuki Swift Sport găseşti uşor un loc de parcare dar poţi, de asemenea, să te întreci cu orice maşină puternică, ai şanse mari să câştigi.

Suzuki Swift Sport

Adaugă un comentariu

Articole similare