“Wacky Races!”, printre primele desene animate cu mașini și curse

În vremea în care adulții de azi erau copii, pe Cartoon Network rula “Wacky Races”, un serial de desene animate în care se întreceau 23 de concurenți înghesuiți în 11 mașini, toți cu gândul să câștige cursa.

Desenele animate “Wacky Races”, traduse în limba română “Curse Trăsnite”, au fost produse de Hanna-Barbera din 1986 și până în 1987. Serialul prezintă povestea a 11 mașini foarte diferite care concurează pe traseuri diverse. În fiecare episod sunt prezentate câte două curse diferite.

Cei mai trăsniți automobiliști de pe pământ se întreceau pentru a câștiga una dintre cursele trăsnite și se luptau pentru titlul de „Cel mai trăsnit automobilist din lume’. În tot acest timp, Dick Dastardly și Muttley încercau să trișeze pentru a triumfa și nu le ieșea aproape niciodată.

Iată care erau personajele: Dick Dastardly și Muttley în mașina Dublu Zero (numărul 0), Frații Slag în Bouldermobile (numărul 1), Gruesome Twosome în Creepy Coupe (numărul 2), Profesorul Pat Pending în Convert-a-Car (numărul 3), Red Max in Crimson Haybailer (numărul 4), Penelope Pitstop în Compact Pussycat (numărul 5), Sergentul Blast și Soldatul Meekly în Army Surplus Special (numărul 6), Clanul Mafioților Mușuroi (Ant Hill Mob) în Bomb Bulletproof (numărul 7), Lazy Luke și Blubber Bear în Arkansas Chuggabug (numărul 8), Peter Perfect în Turbo Terrific (numărul 9) și Rufus Ruffcut și Sawtooth în Buzzwagon (numărul 10). Vă mai amintiți de aceste desene?

Vezi aici imaginile!

Adaugă un comentariu

Articole similare