2017 Volkswagen Golf VII facelift – Poze și detalii oficiale

Faceți cunoștință cu noul Volkswagen Golf VII facelift. În cursul acestei dimineți,  o serie de imagini neoficiale au apărut pe internet, motiv pentru care nemții au grăbit prezentarea lui Golf VII facelift. Iată mai jos care sunt noutățile importante pe care le aduce noul Volkswagen Golf 2017.

 

Volkswagen Golf VII facelift – Design

Din punct de vedere estetic, Volkswagen Golf VII facelift vine cu un design cu mai multe muchii ascuțite, dar cu același stil arhicunoscut. Zona frontală a fost redesenată și integrează acum blocuri optice LED cu un design nou, o grilă modificată și o bară redesenată. În zona posterioară, semnătura luminoasă a stopurilor a fost modificată, stopurile utilizând tehnologie LED.

Der neue Volkswagen Golf

 

Volkswagen Golf VII facelift – Interior și tehnologie

Volkswagen Golf VII facelift vine acum cu un interior cu elemente ușor redesenate. Nemții au optat pentru integrarea tehnologiei Active Info Display, instrumentarul de bord digital care folosește un ecran de 12,3 inchi în locul instrumentelor tradiționale. De asemenea, nemții promit un sistem de infotainment de top, denumit Discover Pro (ecran tactil de 9,2 inchi), care poate fi controlat prin gesturi și care este compatibil cu Android Auto, Apple CarPlay și Mirror Link. În plus, aplicația Car-Net oferă multiple funcționalități online, conexiunea la internet fiind permanentă. Deasemenea, vor exista aplicații dedicate, dar și implementare pentru Google Maps, Google Earth și Google Street View.

Der neue Volkswagen Golf

Totodată, noul Volkswagen Golf VII facelift integrează și tehnologia Traffic Jam Assist. Sistemul este capabil să controleze autonom vehiculul până la viteze de 60 km/h. În momentul în care este activ, Traffic Jam Assist controlează sistemul de frânare, direcția și accelerația, dar toate acestea doar atunci când mâinile șoferului se află pe volan.

Volkswagen Golf VII facelift – Motorizări

Gama de motorizări cuprinde unități diesel și benzină pentru toate gusturile. Cea mai importantă noutate o constituie apariția unității 1,5 TSI cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor ACT. Aceasta va fi disponibilă în două versiuni de putere, de 130 CP (BlueMotion) și de 150 CP (Evo) și este anunțat a fi mai economic cu circa 1,0/100 km față de motorizările rivalilor din segment, în traficul real. Acestă performanță este reușită și datorită unui sistem nou de acumulatori ce permite oprirea completă a motorului în coasting, lucru posibil până acum doar la modelele hibride. Volkswagen anunță și introducerea unei noi cutii DSG cu dublu ambreiaj și 7 trepte, care va înlocui gradual vechea unitate cu 6 trepte. În plus, nemții anunță că noul e-Golf va beneficia de autonomie de până la 300 de kilometri (va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles). Sportivul Golf GTI va fi oferit în două versiuni de putere, de 230 CP și de 245 CP, pentru GTI Performance.

Vânzările vor debuta la începutul lunii decembrie, Volkswagen anunțându-ne că prețurile de bază vor rămâne neschimbate, în ciuda faptului că echiparea este mai bogată.

 

Volkswagen Golf VII facelift – video cu prima reclamă și dezvelirea oficială

 

 

Adaugă un comentariu