Actele și pașii necesari pentru înscrierea instalației GPL

Deși prețul barilului de petrol a scăzut considerabil în ultima perioadă, prețul benzinei comercializate la pompă nu are aceleași gânduri. Ce-i drept că în ultima perioadă acesta a scăzut, dar nu cu o valoare extrem de mare.

De aceea, multă lume se gândește la montarea unei instalații GPL. Pentru aceia care vor să facă acest lucru, mai jos prezentăm actele necesare înscrierii instalației GLP în cartea și certificatul mașinii.

1. După montarea instalației GPL vei primi din partea firmei respective certificatul de garanție și cel de conformitate.

2. Mergi la RAR cu cartea mașinii (original și copie), cu cartea de identitate (original și copie) și cu certificatul de înmatriculare al mașinii (original și copie)

3. RAR-ul va efectua testul de emisii, iar mai apoi va trece pe cartea mașinii mențiunea GPL.

Vezi și: Iată de ce instalațiile GPL improvizate sunt periculoase

4. Acum trebuie să schimbi certificatul de înmatriculare, lucru pentru care vei merge la poliție. Pentru înscriere ai nevoie de cartea mașinii (original și copie), certificatul de înmatriculare (original și copie), cartea de identitate (original și copie), asigurarea RCA (original și copie) și dovada plății taxei de eliberare a certificatului de înmatriculare.

5. Depune aceste acte la secția de poliție și vei primi noul certificat de înmatriculare. Iată cum poți verifica online dacă acesta a fost emis.

Observație: Nu uita de sticker-ul GPL!

Adaugă un comentariu