Alpha Phoenix – Protecție și lux

Alpha Armouring, una dintre firmele specializate în dezvoltarea vehiculelor blindate din Germania, a lansat noul Phoenix, cu ocazia evenimentului Top Marques Monaco. Conform oficialilor nemți, noul lor produs are la bază modelul Mercedes-Benz G63 AMG și beneficiază de un blindaj exterior, dar și de o mulțime de modificări aduse la interior.

În primul rând, Alpha Armouring a decis să lungească modelul german cu 45 de centimetri pentru a putea așeza corespunzător toate accesoriile de top. Habitaclul are acum un perete despărțitor între pasagerii din spate și șofer, două scaune individuale de top, un frigider, un sistem audio premium și nu în ultimul rând un ecran de 34 de inchi.

alpha phoenix (5)

 

Din câte se pare, nemții de la Alpha Armouring sunt fani Apple, motiv pentru care au instalat un Mac Mini, iar un iPad ține loc de telecomandă. Pentru ca pasagerii din spate să se bucure de tot confortul din lume, germanii au optat pentru montarea unui sistem auxiliar de climatizare, dar și a unui interfon cu ajutorul căruia se poate comunica cu cei din față sau cu cei din afara mașinii.

Conform oficialilor Alpha Armouring, asamblarea unui exemplar Phoenix durează între șase și opt luni, iar prețul vehiculat ar ajunge undeva la peste 1 milioan de euro.

Articole similare