Alpina B7 are 600 CP și face 0 – 96 km/h în 3,6 secunde

În cazul în care te gândeai cât de bine sună BMW M7, atunci n-ar strica să arunci un ochi peste cel mai recent produs pregătit de Alpina. Acesta se numește B7 și are la bază versiunea 750i a noii nave-amiral din Bavaria.

Noul Alpina B7 va debuta în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva și oferă atât o serie de modificări exterior, cât și îmbunătățiri de ordin tehnic.

Din punct de vedere estetic, Alpina a decis să schimbe puțin zona frontală, fustița spoilerului și eleronul spate. De asemenea, etrierele au fost vopsite în culoarea albastră, iar exteriorul poate fi ales în nuanțele Alpina Blue și Alpina Green. La final amintim de jantele Alpina Classic de 20 de inchi încălțate cu pneuri Michelin Pilot Super Sport.

2016 alpina b7 (8)

Alpina B7 – Motorizare

Sub capotă, unitatea V8 bi-turbo de 4,4 litri produce acum 600 CP și 800 Nm. Resursele sunt puse pe șosea cu ajutorul unei transmisii cu opt rapoarte și a unui sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 96 km/h se desfășoară în 3,6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 311 km/h.

Pentru un plus de sportivitate, Alpina a decis să opereze o serie de modificări și în dreptul suspensiei. Aceasta a fost setată către mai multă sportivitate, motiv pentru care manevrabilitatea și dinamica lui Alpina B7 este îmbunătățită considerabil față de cea a lui Seria 7.

Interiorul lui Alpina B7 oferă un bord îmbrăcat în piele, tehnologiile de ultimă oră propuse și de BMW pe Seria 7, dar și elemente speciale gândite de designerii Alpina.

Adaugă un comentariu