Aston Martin Vanquish Zagato Concept va fi produs într-o ediție limitată

Surprize, surprize. Superbul Aston Martin Vanquish Zagato Concept, prototip expus cu ocazia Concorso dEleganza Villa dEste va fi produs într-o ediție limitată. Conform oficialilor britanici, 99 de exemplare vor fi produse. Pentru moment nu avem nicio informație legată de preț, iar cei care sunt interesați de produs vor avea de așteptat până în prima parte a lui 2017, perioadă când sunt așteptate să fie făcute primele livrări.

Din punct de vedere estetic, conceptul gândit de Zagato este impresionant. Liniile pronunțate produc un efect de continuitate, iar plafonul în stil clasic „double-bubble’ și montanții A conturează puternic stilul cu care Zagato ne-a obșnuit.

În zona posterioară vedem patru terminații pentru sistemul de evacuare, un difuzor de aer din fibră de carbon și un spoiler sexy.

aston martin vanquish zagato concept villa deste (9)

Aston Martin Vaquish Zagato Concept – Interior și motorizare

Zagato s-a implicat și în dezvoltarea interiorului. În habitaclul lui Aston Martin Vanquish Zagato Concept zărim elemente din fibră de carbon și din piele de înaltă calitate, iar logo-ul Zagato a fost țesut pe tetiere.

Sub capota lui Aston Martin Vanquish Zagato Concept se află un motor V12 de 5,9 litri care produce 592 CP.

După cum deja știți, colaborarea dintre Aston Martin și Zagato durează de mai bine de 55 de ani, iar primul produs lansat de cele două companii a fost DB4 GTZ.

Adaugă un comentariu