Audi A6: actualizare pentru modelul de business al germanilor

Audi A6 primește o nouă actualizare, după mai puțin de doi ani de la faceliftul pe care l-am putut admira la Salonul Auto de la Paris, în 2014. Germanii introduc un look mai agresiv, echipamente revizuite și mai multă conectivitate. Aceeași cură de întinerire este oferită și modelului A7 Sportback. Vânzările încep în această vară.

Modificările estetice la exterior scot în evidență caracterul dinamic al celor două modele, cu un design care devine și mai angular pe părțile laterale și în spate. Un nou difuzor nou condimentează noua imagine a lui Audi A6 și A7 Sportback. Culoarea Java Brown, inițial disponibilă exclusiv pe Audi A6 Allroad, va putea fi acum comandată și pe modelele Audi A6, A6 Avant și A7 Sportback

În interior, ambianța se schimbă grație introducerii iluminatului cu LED, dar și datorită noile combinații de materiale și culori. Sistemele de infotainment devin mai inteligente odată cu introducerea compatibilității cu sistemele de operare Apple CarPlay și Google Android Auto. Telefoanele pot fi acum încărcate prin inducție electromagnetică, folosind standardul Qi. Pasagerii din spate au la dispoziție două tablete care se conectează la sistemul de infotainment al mașinii, dar care pot fi folosite și în afara mașinii.

Adaugă un comentariu