Audi e-tron Sportback concept are sute de LED-uri și face suta în 4,5 secunde

Audi a dezvăluit astăzi noul e-tron Sportback concept, un prototip electric menit să servească drept sursă de inspirație pentru un viitor model de serie. Versiunea de serie a lui e-tron Sportback concept va fi gata în 2019 și reprezintă varianta coupe a SUV-ului âelectric gândit să debuteze în 2018.

În partea frontală, conceptul germanilor se face remarcat prin cele 250 de LED-uri care formează blocurile optice, dar și prin sigla luminată în același mod. Oglinzile laterale au fost înlocuite cu camere video, iar jantele măsoară 23 de inchi.

Versiunea de serie a lui e-tron Sportback concept se va duela cu BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe. În aceste condiții, vă amintim că prototipul are o lungime de 4,9 metri, o lățime de 1,98 metri și o înălțime de 1,53 metri.

Sub capotă se află un sistem de propulsie electric care produce 320 kW, dar există și un mod care promite 370 kW, echivalentul a 500 CP. În aceste condiții, cele trei motoare electrice îl propulsează pe e-tron de la 0 la 100 km/h în doar 4,5 secunde. Viteza maximă nu a fost anunțată, dar știm că autonomia va fi de peste 500 de kilometri conform standardului NEDC.

Audi e-tron Sportback concept – Clipuri de prezentare



Adaugă un comentariu