Audi SQ5 TDI plus va debuta la Frankfurt

Audi extinde gama S cu un nou membru. Vorbim despre SQ5 TDI plus, model care va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Sub capota modelului german se află motorul V6 TDI bi-turbo de 3,0 litri care produce acum 340 CP și 700 Nm. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,1 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Conform oficialilor germani, consumul mediu mixt al lui Audi SQ5 TDI plus se cifrează la 6,6 litri/100 km, iar emisiile de CO2 ajung până la 174 g/km.

Resursele lui SQ5 TDI plus sunt puse în valoare cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală quattro.

La nivel exterior, Audi SQ5 plus oferă un pachet estetic ceva mai agresiv, cu spoilere îndreptate către sportivitate. De asemenea, difuzorul de aer a primit și el o retușare minioră. Pentru ca totul să fie și mai interesant, Audi vine și cu versiune limitată la 100 de exemplare. Fiecare dintre acesta va fi vopsit în culoarea Macaw Blue. La interior, scaunele tapițate cu piele Nappa, volanul și covorașele vor fi cusute cu aceeași nuanță folosită și pentru vopsirea caroseriei.

Adaugă un comentariu