Cât costă noua Dacia Jogger? Modelul poate fi comandat în România

Dacia Jogger, cel mai nou model al producătorului de la Mioveni, poate fi comandat oficial în România. În echiparea de bază, modelul dispune de o configurație cu cinci locuri, în timp ce clienții pot opta și pentru o variantă cu șapte locuri.

Salonul de la München este locul unde Dacia a ales să dezvăluie modelul cu șapte locuri. De atunci și până acum au trecut aproape trei luni și iată că MPV-ul românesc și-a făcut apariția în configuratorul oficial Dacia.

Cea mai ieftină Dacia Jogger pornește de la 13.990 de euro. Este vorba aici despre echiparea Essential cu 5 locuri. În această echipare, clienții primesc un radio cu două difuzoare și conexiune Bluetooth, airbag-uri laterale torace față și cortină, sistem de frânare autonom, faruri LED cu aprindere automată și jante de 16 inchi din oțel. Alături de aceasta, clienții vor primi propulsorul ECO-G 100, care vine și cu un sistem de alimentare cu GPL.

Pentru încă 500 de euro, clienții pot opta pentru noul propulsor TCe 110, motor ce dezvoltă 110 CP și 200 Nm. Mai scumpe de atât (700 de euro) sunt cele două locuri suplimentare.

Echiparea Comfort pornește de la 15.750 de euro și vine cu aer condiționat cu reglare manuală, cruise control și sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inchi și patru difuzoare.

Vârful de gamă este reprezentat de echiparea SL Extreme, versiune ce pornește de la 16.800 de euro pentru modelul cu cinci locuri. Acesta primește, pe lângă dotările amintite mai sus, un sistem de climatizare automat, sistem keyless entry și keyless go, o cameră video pentru mersul cu spatele și jante din aliaj cu diametrul de 16 inchi.

Adaugă un comentariu