Citroen C3 – Poze și detalii oficiale

Citroen a prezentat noua generație C3. Modelul are un look inspirat de restul produselor din gamă, adoptă o serie de elemente pe care le-am văzut pe C4 Cactus și promite posibilități multiple de personalizare.

Din punct de vedere estetic, Citroen C3 mizează mult pe designul noilor modele ale producătorului francez. Grila frontală de dimensiuni reduse flancată de blocurile optice duble și spoilerul redesenat sunt elementele de bază. În zona laterală vedem protecțiile Airbump, iar posteriorul se face remarcat datorită stopurilor cu design minimalist și mulțumită eleronului de mici dimensiuni.

Interiorul lui Citroen C3 este simplu, dar totodată modern, cu linii rotunjite și cu un ecran de 7 inchi amplasat pe consola centrală. Mânerele portierelor sunt înlocuite de curele, iar scaunele integrează perne din spumă cu memorie. Totodată, francezii spun că interiorul lui C3 poate fi comandat în patru combinații pe care le-au botezat “Ambianțe”.

2017 citroen c3 (6)

Tot la interior, Citroen a pregătit o cameră auto integrată în oglinda retrovizoare. Francezii spun că aceasta poate face fotografii sau clipul pe care le poate salva în cloud sau le poate transmite pe rețelele de socializare. În plus, în caz de accident, camera înregistrează 30 de secunde înainte și un minut după impact.

interior 2017 citroen c3 (1)

Sub capotă, Citroen C3 va putea fi garnisit fie cu motorul de 1,0 litri de 68 CP, fie cu cel de 1,2 litri în versiunile de 82 și 100 CP, fie cu unitatea diesel de 75 CP, respectiv 100 CP. Pentru început, motoarele vor fi cuplate la cutii de viteză manuale, ulterior, Citroen va introduce și o transmisie automată cu șase rapoarte.

Adaugă un comentariu