Cum să-ți faci un odorizant de mașină

După o anumită perioadă de timp, mașina dumneavoastră va avea un miros specific, iar multă lume optează pentru achiziționarea unui odorizant. De cele mai multe ori, alegerea unuia este foarte greu, întrucât pe piață există odorizante sub diverse forme, mărimi și arome.

De aceea, ne-am gândit că puțin lucru manual nu strică, iar un odorizant de mașină conceput de tine va arăta altfel agățat de oglinda interioară.

 

Cum să-ți faci un odorizant de mașină

Pentru a “construi” un odorizant de mașină ai nevoie de pastă de modelaj sau pulbere wood mache (pentru o textură lemnoasă), arome naturale și o formă de fursecuri pe post de șablon.

Pasta de modelaj se întinde pe o hârtie sau o foaie de ziar capabilă să absoarbă apa (încearcă să eviți hartia glossy din reviste). Cu un sucitor întinzi pasta de modelaj asemeni unei foi pentru plăcintă, iar după ce a ajuns la grosimea dorită de tine folosește șablonul pentru a obține forma finală.

După acest procedeu, dă o gaură aproape de marginea formei și agață o panglică de aceasta. După ce forma este uscată, poți turna uleiuri naturale cu aroma dorită de tine. Felicitări, acum că totul este gata, poți merge să agăți odrizantul în mașină.

Sursa foto

Adaugă un comentariu