Dacia Sandero Music – Poze și detalii cu ediția specială

Dacia a pregătit o nouă ediție specială pentru Sandero. Botezată Music Edition, acesta are la bază versiunea Ambiance și propune un pachet de interior la un preț de top.

După cum probabil ați și intuit, vorbim despre un sistem audio special conceput pentru Sandero. Acesta se numește Focal Music Drive și promite o experiență nouă în habitaclul lui Sandero. Tot la interior, clienții se vor bucura de un sistem de climatizare, de cruise control cu limitator de viteză și de geamuri electrice în zona din față.

2016 dacia sandero music edition poze (3)

Dacia Sandero Music Edition poate fi comandată alături de motoarele 1.2 16V de 75CP, TCe 90 și dCi 90. Ca și în cazul lui Duster Steel Edition nu știm dacă modelul de la Mioveni va fi disponibil și pe plaiuri mioritice, întrucât am primit doar prețurile pentru piața din Franța.

Acolo, Sanero Music pornește de la 9.550 de euro (1.2 16V 75CP) și poate ajunge până la 12.350 de euro (dCi 90). Cei care vor să treacă la nivelul următor pot alege de pe lista de opționale sistemul Media-Nav (250 de euro).

Adaugă un comentariu