Duster Oroch și Sandero RS au debutat în cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires

Renault a lansat în cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires noul pick-up Duster Oroch și hothatch-ul Sandero RS. Renault Duster Oroch este un pick-up situat între două clase distincte (full-size și mică) și oferă spațiu pentru cinci pasageri și o benă încăpătoare.

Noul Duster Oroch este derivat din platforma de segment C a SUV-ului cu același nume. Pick-upul preia un look gata de aventură și promite să devină partenerul perfect atât pentru muncă, dar și pentru ieșirile în aer liber. Din punct de vedere estetic se observă o serie de accesorii preluate de pe conceptul cu același nume prezentat în urmă cu un an în cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo. Sigur și stabil, modelul producătorului francez vine cu o gardă la sol generoasă, gata pentru a fi pus la orice fel de încercări.

renault duster oroch (3)

Sub capotă, Renault Duster Oroch va sosi fie alături de motorul de 1,6 litri benzină, fie de cel de 2,0 litri, tot benzină. Așa cum era de așteptat, la interior modelul producătorului francez preia elementele de pe Dacia Duster facelift. Consola centrală va fi dominată de sistemul de infotainment MediNav Evolution care comunică cu ocupanții prin intermediul unui ecran tactil de 7 inchi.

Cât despre o versiune Dacia, oficialii nu au declarat nimic, însă planurile globale pregătite de Renault ar putea include și un astfel de model.

Renault Sandero RS 2.0

Renault Sandero RS 2.0 vine cu un look agresiv și sportiv și va pune într-o lumină nouă hatchback-ul francez. Sub capota lui Sandero RS 2.0 se află un motor cu o cilindree de 2,0 litri care produce 145 CP. Resursele vor fi puse pe șosea cu ajutorul unei transmisii manuale cu șase rapoarte.

renault sandero rs (6)

Partea fontală integrează un spoiler agresiv, iar zona posterioară este dominată de difuzorul de aer și de cele două terminații ale evacuării.

Suspensia și direcția vin cu un tuning îndreptat către sportivitate, iar sistemul de frânare dispune acum de discuri pentru toate roțile. Conform oficialilor francezi, Sandero RS va fi lansat în Argentina la începutul lui 2016.

Adaugă un comentariu