Frankfurt 2015 – Află totul despre noua transmisie Easy-R, dar și despre Duster 2016

Dacia a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua transmisie robotizată Easy-R, o ediție specială pentru Duster, dar și un pachet care include o cameră pentru mersul cu spatele, tot pentru SUV-ul de la Mioveni.

Cutia robotizată Easy-R

Așa cum deja știați, noua transmisie robotizată Easy-R va fi disponibilă doar pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway, iar singurul motor cu care aceasta poate fi împerecheată este cel 0.9 Tce de 90 CP. În aceste condiții, consumul anunțat de producătorului de la Mioveni este de 4,9 l/100 km și emisii de CO2 de 109 g/km.

Transmisia robotizată Easy-R vine cu două moduri. Primul dintre acestea este cel automat comandat prin mutarea levierului în treapta “D”. Cel de-al doilea este cel manual și poate fi accesat prin trecerea levirului în “M”. În acest mod, schimbările de trepte se vor face prin mișcarea scurtă înspre semnele “+” sau “-“.

dacia (2)

Dacia Duster Edition 2016

Dacia a mai venit la Frankfurt alături de Duster Edition 2016. Modelul vine cu o serie de modificări menite să atragă clienții până la dezvelirea unei noi generații. Cele mai importante modificări constau în apariția sistemului de infotainment Media-Nav Evolution, introducerea unei camere pentru mersul cu spatele și o serie de opțiuni noi pentru tapițerie.

IMG_8472

Tot la Frankfurt, Dacia ne-a delectat privirea cu Duster Urban Explorer, o versiune care va fi comercializată într-un număr limitat de exemplare.

Adaugă un comentariu