Geneva 2017: Bentley EXP 12 Speed 6e Concept – Când luxul trece pe eco

Bentley a expus noul EXP 12 Speed 6e Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul constructorului britanic ne arată că și un produs de lux poate să fie eco. Bentley se pregătește ușor de un asalt în zona eco, iar pentru început ne prezintă atuurile lui EXP 12 Speed 6e Concept.

Din punct de vedere estetic, conceptul britanicilor este unul extrem de sportiv, cu camere video în locul oglinzilor laterale și cu o zonă posterioară la fel de aptisantă. Interiorul se face remarcat datorită consolei centrale unice. Aceasta a fost realizată dintr-o singură bucată de sticlă curbată și integrează comenzi tactile pentru toate sistemele mașinii. De asemenea, postul de conducere a fost separat de cel al pasagerului din dreapta, iar ambele zone sunt identice (mai puțin prezența volanului și a ceasurilro de bord).

Pentru moment, oficialii Bentley nu au oferit detalii cu privire la motizare, însă ne asigură că setul de baterii poate oferi o autonomie de peste 400 de kilometri. În plus, bateria poate fi încărcată prin inducție, iar Bentley crede că așa ar trebui să arate viitorul stațiilor de încărcare.

Bentley EXP 12 Speed 6e Concept – Interior și exterior


Adaugă un comentariu