Honda a prezentat noua generație Civic

Honda mizează pe cea de-a zecea generație Civic, iar modelul producătorului japonez revine cu un design special. Honda subliniază și mai tare stilul futurist al lui Civic, iar acest lucru îl poți observa din orice unghi privești mașina.

Spre deosebire de vechea generație, noul Civic este cu 13 centimetri mai lung (4,5 metri), are o lățime de 1,8 metri și o înălțime de 1,42 metri. Ampatamentul măsoară 2,7 metri, iar interiorul promite spațiu suficient pentru cinci pasageri. Volumul portbagajului măsoară 478 de litri, în timp ce interiorul este garnisit cu o mulțime de spații de depozitare. Tot la interior, clienții se vor bucura de o sumedenie de tehnologii de ultimă oră.

2017-honda-civic-12

Zona centrală va fi dominată de ecranul tactil de 7 inchi care promite suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Cea mai interesantă parte apare sub capotă. Aici, motoarele 1.4 i-VTEC și 1.8 i-VTEC lasă locul unei unități de 1,0 litri cu trei cilindri care produce 129 CP. Fanii motoarelor pe benzină vor mai avea la dispoziție un propulsor de 1,5 litri care oferă 182 CP. Clienții vor putea opta fie pentru o cutie manuală cu șase trepte, fie pentru una CVT.

2017-honda-civic-10

Cei care preferă motoarele diesel au la dispoziție propulsorul de 1,6 litri de 120 CP. Acesta poate fi cuplat la o cutie automată cu nouă rapoarte.

Adaugă un comentariu