Hyundai i30N – Poze oficiale cu viitorul hothatch

Hyundai va intra în acest an pe piața hothatch-urilor cu i30N. Modelul de serie a fost anunțat în 2016, la Paris, prin intermediul conceptului RN30. Acum, oficialii Hyundai au publicat primele imagini cu viitoarea versiune de serie.

Din păcate, asiaticii oferă doar poze cu mașina acoperită de camfulaj. Chiar și așa observăm că versiunea de serie a renunțat la multe dintre elementele estetice ultra-sportive dezvăluite pe conceptul din Paris. Testele desfășurate pe zăpadă au fost orchestrate de Thierry Neuville, pilotul care concurează pentru Hyundai Motorsport în Mondialul de Raliuri.

Pentru moment, oficialii Hyundai nu au oferit detalii cu privire la motorizare, dar ne-au asigurat că noul i30N va beneficia de un diferențial cu alunecare limitată. Ne întoarcem puțin la motorizare pentru că o serie de surse apropiate companiei sugerează un 2.0 turbo de 260 de cai putere în varianta de bază. Va exista și o versiune hardcore capabilă să concureze împortiva lui Focus RS. Totodată, suspensiile vor veni cu o setare sport. În Europa, debutul lui Hyundai i30N va avea loc în a doua jumătate a anului curent.

Hyundai i30N – Test pe zăpadă

Adaugă un comentariu