Imagini cu versiunea de producție a lui Landwind X7, copia chinezească a lui Range Rover Evoque

Oficialii Land Rover nu au fost foarte fericiți în momentul în care producătorul chinez Landwind a prezentat noul X7. Și pe bună dreptate, pentru că modelul asiatic era o copie fidelă după Range Rover Evoque.

La scurt timp, oficialii producătorului britanic au făcut o plângere către autoritățile din China. Din păcate, legile statului asiatic sunt mult prea rudimentare, iar acestea au susținut cauza Landwind, spunând că nu este vorba despre un furt intelectual în cazul lui X7.

Pentru a întoarce și mai mult cuțitul în rană, Landwind a publicat și o galerie foto cu versiunea de producție a lui X7. Dacă exteriorul nu necesită niciun pic de atenție, în dreptul tehnologiei, modelul are câteva dotări de top.

landwind x7 (2)

Pentru început vedem un ecran tactil de 10,2 inchi, oglinzi încălzite, frână de mână electrică, cruise control, cameră pentru mersul cu spatele, Bluetooth, sistem de climatizare și chiar acces și pornire fără cheie.

Versiunile de top vor oferi un plafon panoramic de dimensiuni generoase, scaune îmbrăcate în piele și încălzite, plus un sistem audio cu opt difuzoare.

Sub capotă se află un motor de 2,0 litri benzină de proveniență Mitsubishi care promite 190 CP și 250 Nm. Resursele vor fi puse în valoare fie de o cutie manuală cu șase trepte, fie de una automată cu opt rapoarte. Tracțiunea integrală este și ea disponibilă pe lista de opționale.