Jumătate dintre exemplarele Bugatti Chiron au fost deja comandate

Anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Bugatti a prezentat noul Chiron. După cum deja știți, modelul producătorului din Molsheim folosește un W16 de 8,0 litri care produce 1.500 CP și 1.600 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 2,5 secunde, iar viteza maximă a fost limitată la 420 km/h.

Tot atunci, oficialii Bugatti au anunțat că noul Chiron va fi produs în 500 de exemplare, iar fiecare unitate va costa cel puțin 2,4 milioane de euro. Astăzi, conform unui raport publicat de Bugatti, jumătate din exemplare au fost deja comandate, în condițiile în care nimeni nu a mers cu mașina.

Și când te gândești că 100 dintre comenzi au fost plasate înainte de prezentarea oficială de la Geneva. Mai mult decât atât, exemplarul care va fi expus anul acesta la Geneva o să meargă direct în garajul unuia dintre clienți.

Tot Bugatti ne spune că piața din Europa rămâne cea mai bună pentru ei. 37% dintre exemplarele Chiron au rămas pe Bătrânul Continent, 30% vor pleca în America de Nord, iar 26%, în Orientul Mijlociu.

Adaugă un comentariu