Kahn Vengeance – Primele schițe cu viitorul supercar al tunerului britanic

Kahn Design, casa de tuning britanică specializată în modificarea produselor Jaguar Land Rover, a decis că este momentul să treacă și de celaltă parte a baricadei. Astfel, Kahn vrea să lanseze în scurt timp un model bazat pe Aston Martin DB9 care va purta denumirea de Vengeance. 

Pentru a ne convinge de intențiile companiei britanice, divizia de marketing a publicat o serie de imagini cu viitorul supercar. Pentru început, Kahn Design ne avertizează că proiectul lor va avea doar structura de bază a modelului Aston Martin DB9, restul caroseriei fiind reevaluată și modernizată.

Astfel, viitorul Kahn Vengeance va prelua o mulțime de elemente estetice de pe modelele dezvoltate de Aston Martin în anii ’80 – ’90, iar partea posterioară va integra o serie de accesorii pe care le-am putut admira pe DB7 Zagato.

kahn vengeance (5)

Conform Kahn Design, viitorul Vengeance va fi produs în Midlands și va ieși într-o ediție limitată.

“Vengeance subliniază experiența în dezvoltarea caroseriilor și în design a echipei Kahn. Cu o echipă de peste 25 de designeri, ne-am implicat în orice element legat de industria auto”, a declarat Afzal Kahn, fondatorul Kahn Design.

Adaugă un comentariu