Kia Rio – Poze și detalii oficiale

În urmă cu doar o săptămână, Kia a publicat primele schițe oficiale cu viitoarea generație Rio. Dar astăzi, producătorul asiatic s-a hotărât să ne ofere o galerie foto completă și o serie de informații esențiale despre modelul care va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Din punct de vedere estetic, vedem o serie de modificări interesante. Zona frontală a fost revizuită complet și folosește o grilă nouă, blocuri optice îmbunătățite și un spoiler modificat. De asemenea, capota este mai lungă, iar montantul C a fost poziționat ceva mai sus.

Noua generație Kia Rio a crescut și în dimensiuni. Modelul producătorului asiatic este cu 15 mm mai lung și cu 5 mm mai lat față de generația precedentă. Înălțimea a scăzut cu 5 mm, dar ampatamentul a crescut la 2.580 de milimetri.

2016 kia rio poze paris  (1)

La interior vedem cum o parte dintre butoanele fizice au fost înlocuite de comenzi integrate în sistemul de infotainment. Acesta din urmă folosește un ecran tactil de dimensiuni decente.

Pentru moment, acestea sunt sigurele informații oferite de Kia, detaliile despre motorizări și despre sistemele de siguranță urmând să fie publicate pe 29 septembrie.

Adaugă un comentariu