Lamborghini Aventador S – Poze și detalii oficiale

Așa cum vă anunțam la începutul acestei zile, Lamborghini a prezentat noul Aventador S. Modelul producătorului din Sant’Agata Bolognese vine cu modificări exterioare interesante, cu îmbunătățiri la interior, dar și cu ceva mai multă putere.

Lamborghini Aventador S – Design

Din punct de vedere estetic, Lamborghini Aventador S vine acum cu o serie de elemente de caroserie inspirate de versiunea SV. Zona frontală a primit prize de aer ceva mai generoase, spoilerul a fost redesenat, iar capota are și ea un look îmbunătățit.

În zona posterioară observăm noul difuzor de aer, dar și eleronul reglabil. Acesta din urmă are trei poziții care sunt determinate de viteza de rulare și de modul de rulare.

2017-lamborghini-aventador-s-facelift11

Lamborghini Aventador S – Interior

La interior, noul Lamborghini Aventador S integrează un nou panou de instrumente care modificăr informațiile oferite în funcție de modul de rulare selectat de șofer. De asemenea, sistemul de infotainment este compatibil cu Apple CarPlay. Opțional, clienții pot bifa și integrarea unui sistem de telemetrie.

Lamborghini Aventador S – Motorizare

Sub capota lui Lamborghini Aventador S se află același motor V12 de 6,5 litri. Doar că de această dată, italienii l-au modificat ușor pentru a produce 740 CP, cu 40 CP mai mult față de versiunea pe care o înlocuiește. Cuplul motor rămâne la valoarea de 690 Nm, însă turația maximă a propulsorului crește de la 8.250 rpm la 8.500 rpm.

Un alt lucru interesant constă în instalarea unui sistem de direcție activă pentru toate cele patru roți, ceea ce înseamnă că noul Lamborghini Aventador S va avea o manevrabilitate mult mai bună.