Land Rover a prezentat versiunea 2015 a lui Range Rover si Range Rover Sport

Land Rover a prezentat in cursul zilei de astazi versiunea 2015 a lui Range Rover si Range Rover Sport. Conform oficialilor britanici, ambele modele pot fi comandate in noua versiune incepand cu maine, 15 iulie.

Pentru inceput, inginerii Land Rover au reusit sa mai stoarca inca 40 Nm din unitatea de 4,4 litri SDV8. Acum, aceasta dezvolta un cuplu motor de 740 Nm disponibil intre 1.700 si 3.300 rpm si ofera o putere maxima de 339 de cai. Resursele unitatii sunt puse in valoare cu ajutorul unei transmisii automate cu opt rapoarte, semnata de specialistii de la ZF.

La nivel estetic, vedem un plafon panoramic de dimensiuni generoase ce dispune de un parasolar operat electric, lumini de acces diferite si jante de 19 inch vopsite in nuanta Satin Dark Grey. Tot la nivelul caroseriei, clientii pot opta acum pentru doua nuante noi: Kaikoura Stone si Aruba Silver.

Noua versiune a lui Range Rover va fi disponibila si cu sistemul Intelligent Cargo Mode. Acesta este capabil sa miste scaunele din fata atunci cand detecteaza un contact cu scaunele posterioare. In momentul in care acestea din urma sunt pliate la maxim, cele din fata vor reveni la pozitia initiala, sau la o pozitie cat mai aproapiata de aceasta, in functie de spatiul disponibil.

Tot la capitolul noutati, amintim aparitia in standard a sistemelor InControl Remote si InControl Secure. Acestea ofera servicii precum SOS Emergency Call, Optimised Land Rover Assistance, Wi-Fi, dar si posibilitatea de a urmari vehiculul in cazul in care acesta a fost furat.

Adaugă un comentariu