McLaren 570GT – Supercarul de zi cu zi

McLaren a publicat primele imagini și detalii cu viitorul 570GT. Cel de-al treilea membru al gamei Sport Series se adresează acelora dintre voi care caută un supercar capabil să răspundă la toate nevoile zilnice. Cel puțin așa se laudă britanicii.

Pentru a puncta acest lucru, McLaren 570GT integrează o lunetă ceva mai generoasă, un plafon panoramic și un spațiu de depozitare poziționat în spatele scaunelor. Acesta poate fi accesat prin ridicarea lunetei și se alătură clasicului portbagaj de 150 de litri.

Tot pentru un plus de confort, britanicii spun că au recalibrat deschiderea ușilor, astfel încât accesul a fost ușurat. Întrucât McLaren 570GT poate fi utilizat zilnic, producătorii au optat pentru un interior garnisit cu materiale menite să reziste mai bine uzurii.

2016 mclaren 570gt geneva (14)

Tot pentru un confort sporit, McLaren a modificat evacuare pentru reducerea sunetului, anvelopele au fost alese pentru a oferi un zgomot la rulare cât mai mic, iar suspensia a fost și ea îndreptată către confort.

Sub capota lui McLaren 570GT se află același motor V8 de 3,8 litri care produce 570 CP și 600 Nm. Resursele sunt suficiente pentru o accelerație 0 – 100 km/h în 3,4 secunde. Sprintul 0 – 200 km/h are loc în 9,8 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 328 km/h.

Adaugă un comentariu