McLaren 570S Sprint – Poze și detalii oficiale

McLaren va expune în cadrul Goodwood Festival of Speed noul 570S Sprint. Modelul are la bază versiunea 570S Coupe și vine ca o alternativă pentru cei care își doresc ceva mai multă acțiune pe circuit.

Sub capota lui McLaren 570S Sprint se află același motor V8 twin-turbo de 3,8 litri cuplat la o cutie SSG cu șapte rapoarte. Din păcate, oficialii producătorului britanic nu au făcut publice noile performanțe ale motorului, însă ne-au asigurat că unitatea a fost modificată.

Din punct de vedere estetic, McLaren 570S Sprint vine cu un look mult mai agresiv. Vedem o zonă frontală dominată de spoilerul supradimensionat, jante speciale, praguri laterale modificate și un eleron masiv în partea din spate.

mclaren 570s sprint (3)

Interiorul a fost “dezbrăcat” și a primit un roll-cage, scaune sport cu centuri de siguranță cu prindere în șase puncte și un sistem de stingere a incendiilor. În versiunea standard, modelul nu este omologat pentru nicio competiție, însă pachetul GT4 poate fi accesat și îndeplinește standardere FIA pentru competițiile de GT4.

Prețul lui McLaren 570S Sprint pleacă de la 148.000 de lire sterline, echivalentul a 192.700 de euro. Livrările sunt programate să înceapă din 2017.

Articol in curs de redactare.

Adaugă un comentariu