Mercedes-AMG GLC 43 4Matic – Poze și detalii oficiale

Daimler a publicat în această dimineață primele imagini și detalii cu noul Mercedes-AMG GLC 43 4Matic. Modelul producătorului german va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la New York, eveniment programat să-și deschidă porțile către finalul lunii curente.

Din punct de vedere estetic, Mercedes-AMG GLC 43 4Matic integrează câteva modificări de efect. Spoilere modificate, prize de aer ceva mai generoase, o serie de accesorii cromate și negre plus un set de jante de 20 de inchi care sunt finisate în două nuanțe. Zona posterioară este dominată de noul difuzor de aer și de cele patru terminații ale sistemului de evacuare.

Mercedes-AMG GLC 43 (X 253), 2016

Interiorul promite să te transpună în acea lume plină de sportivitate. Scaunele, volanul și instrumentarul de bord te ajută să realizezi că te afli într-un model care poartă particula AMG.

Sub capota lui Mercedes-AMG 43 4Matic se află motorul V6 biturbo de 3,0 litri care produce 367 CP între 5.500 și 6.000 rpm și 520 Nm între 2.500 și 4.500 rpm. Cuplat la cutia de viteze cu dublu ambreiaj și nouă rapoarte, dar și cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,9 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Din toată această ecuație sportivă nu puteau lipsi AMG Ride Control și AMG Dynamic Select, tehnologii menite să imprime o dinamică de top.

Adaugă un comentariu