Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet: facelift cu accent pe tehnologie

După versiunile cu patru și cinci portiere ale lui Mercedes-Benz Clasa E, a venit rândul celor cu două portiere și fără acoperiș să se reînnoiască.

Citește și:

Îndrăzneț: așa ar arăta o Dacia 1300 dacă ar fi lansată în 2020

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini și informații cu Clasa E Coupe facelift și Clasa E Cabriolet facelift și, confirm tradiției, am făcut cunoștință totodată și cu Mercedes-AMG E53 4MATIC+, Coupe și Cabriolet.

Cu versiunile cu două portiere ale Clasei E, Mercedes-Benz a urmat îndeaproape tratamentul aplicat sedanului și breakului, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic și tehnologic.

Astfel, Clasa E Coupe & Cabrio primește faruri LED ca dotare standard (LED Multibeam este disponibil opțional), iar la interior se bucură de cel mai nou sistem de infotainment de la Mercedes, MBUX — care vine cu ecrane de 10,25 sau de 12,3 inci.

Gama de motorizări include unități de 2,0 litri cu patru cilindri în linie (E 200, E 200 d) și de 3,0 litri cu șase cilindri în linie, E 400 d, AMG E 53 4MATIC), cu puteri cuprinse între 194 și 435 de cai-putere. Toate motorizările folosesc un starter la 48 V care contribuie la reducerea emisiilor și a consumului de combustibil și, în cazul AMG, la un plus de putere de 22 CP și 250 Nm.

Adaugă un comentariu