UPDATE: Mercedes-Benz Clasa S facelift – Imagini cu viitoarea limuzină

Update: Salonul Auto de la Shanghai se apropie cu pași mari, iar Mercedes-Benz mai vine cu două imagini cu viitoarea Clasa S facelift. De această dată, nemții au publicat o fotografie teaser cu zona frontală. Astfel, vedem cum semnătura luminoasă a blocurilor optice a fost modificată, iar acum va fi afișată sub forma a trei baghete. Totodată, nemții au mai publicat o fotografie de ansamblu cu interiorul.

Articol inițial – 10.04.2017

Mercedes-Benz a publicat un comunicat de presă care explica viitoarele tehnologii de pe Clasa S facelift. Odată cu comunicatul de presă, oficialii germani au inclus și o serie de imagini cu interiorul viitorului model.

Mercedes-Benz Clasa S facelift va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care își va deschide porțile la jumătatea săptămânii viitoare. Din fotografiile pe care le avem, vedem cum Clasa S facelift va oferi o planșă de bord ușor restilizată, cu ecrane repoziționate și cu ceva materiale noi.

Volanul viitorului Mercedes-Benz Clasa S facelift a fost și el redesenat, iar comenzile au fost și ele modificate. Așa cum era normal, pe volan și-au făcut apariția și o serie de zone tactile, tehnologie pe care o cunoaștem de pe Clasa E. Totodată, în zona inferioară a volanului apare inscripția Maybach, semn că nemții pregătesc și o versiune pentru cei cu foarte mulți bani.

Conform oficialilor germani, vânzările lui Clasa S facelift vor debuta în toamna acestui an.

Adaugă un comentariu