Teaser pentru Mercedes EQE. Premiera la IAA Mobility 2021

Între 7 și 12 septembrie, la Salonul Auto de la München, Mercedes-Benz va prezenta întreaga gamă modele electrice. De la compacte la limuzine de lux de performanță și autovehicule comerciale ușoare (MPV). Producătorul din Stuttgart va folosi această ocazie în toate sub-brandurile sale pentru a-și exprima rolul de „Lider în electrice’. Mercedes-Benz, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach și Smart vin la IAA MOBILITY cu opt premiere. Cinci dintre acestea sunt modele complet electrice, iar unul un hibrid de performanță.

Mai multe modele complet electrice vor debuta la IAA: EQE, primul sedan de lux electric cu baterii de la Mercedes-AMG și un autovehicul-concept care va demonstra cum intră Mercedes-Maybach în era mobilității electrice. În plus, EQB va fi prezentat în premieră europeană, iar Smart va fi prezent cu un prim autovehicul al noii generații de modele complet electrice.

Noul Mercedes EQE va combina performanța dinamică și manevrabilitatea cu relaxarea în călătorii și are în vedere stabilirea unui nou punct de referință în clasa sa. Același lucru este valabil și pentru spațiul său interior generos, în timp ce designul îi oferă un aspect atletic.

Prima limuzină de lux electrică cu baterii de la Mercedes-AMG reprezintă angajamentul clar al brandului de a fuziona modele complet electrice cu ADN-ul caracteristic AMG. Acest lucru se aplică nu numai cifrelor sale de performanță, dar mai ales manevrabilității sale.

De asemenea, conceptul de la Mercedes-Maybach transmite o primă impresie precisă a modului în care tradiția luxului auto suprem poate fi dusă mai departe în era electrică.

Mercedes EQB va fi echipat pentru a înfrunta toate scenariile de zi cu zi. După premiera sa din China, modelul cu șapte locuri complet electric își va face debutul în Europa. În plus, Mercedes-AMG va prezenta și primul hibrid de performanță de la Affalterbach sub tehnologia E Performance.

Alte premiere Mercedes-Benz includ S-Class GUARD și primul C-Class All-Terrain, care își arată performanțele pe drumurile  accidentate și în vreme rea.

Adaugă un comentariu