Mercedes-Benz Marco Polo Activity – O noua varianta a rulotei perfecte

La inceputul lunii trecute, Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini si detalii cu viitorul Marco Polo, o caravana de lux bazata pe noul Clasa V.

Astazi, oficialii germani ne-au anuntat ca in cadrul unui eveniment dedicat rulotelor ce se va desfasura in Dusseldorf, Germania intre 29 august si 7 septembrie vor expune si exemplarul Marco Polo Activity.

Acesta va avea la baza modelul Vito si este descris drept vehiculul de vacanta perfect pentru familiile tinere. Desi nu este la fel de luxos precum Marco Polo Clasa V, Marco Polo Activity are la interior o masuta pliabila, perdelute si doua ventilatoare electrice. Desi la interior gasim o bancheta care se transforma in pat, cei care vor si mai multa intimitate, se pot odihni in zona retractabila a plafonului.

mercedes-benz marco polo activity (11)

Citeste si: Mercedes-Benz Marco Polo – Sau cum viata la rulota devine lux

Noul Marco Polo Activity va fi oferit cu o gama de motorizari cu puteri cuprinse intre 88 si 190 CP, iar clientii pot opta pentru versiuni cu tractiune fata, cu propulsie spate sau cu tractiune integrala.

In Germania, noul Marco Polo Activity va avea un pret de pornire de 38,960 de euro, in timp ce pretul versiunii bazate pe Clasa V pleaca de la 54,835 de euro.

Adaugă un comentariu