Mercedes S65 AMG Coupe – Poze si detalii oficiale

Mercedes a prezentat astazi noul S65 AMG Coupe. Asa cum probabil ati intuit, diferentele estetice dintre noul S65 AMG Coupe si S63 AMG Coupe sunt subtile, si doar ochiul unui impatimit al marcii germane le poate observa.

Pentru inceput, Mercedes S65 AMG Coupe a sosit cu o rama pentru grila frontala ceva mai deschisa la culoare, cu etriere de culoare galbena si cu jante speciale. De asemenea, cea mai potenta versiune a coupe-ului din Stuttgart se lauda cu un difuzor de aer mult mai proeminent si mai sportiv.

 

Motorul lui Mercedes S65 AMG Coupe

 

Partea interesanta abia acum soseste. Sub capota, coupe-ul german ascunde un motor V12 de 6,0 litri twin-turbo capabil sa ofere 630 CP si 1.000 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4,1 secunde, cu 0,2 secunde mai bine fata de S63 AMG Coupe, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h in Europa si 299 km/h in SUA.

Resursele unitatii V12 sunt transmise puntii spate prin intermediul cutiei AMG Speedshift Plus 7G-Tronic. Pentru un plus de confort, S65 AMG Coupe se lauda sistemul de suspensii Magic Body Control.

Noul Mercedes-Benz S65 AMG Coupe este deja disponibil pentru comanda in Germania, iar pretul acestuia este de 244.009 euro.

Via | Mercedes-Benz

Adaugă un comentariu