MINI Cabrio – Poze și detalii oficiale

MINI a publicat primele poze și detalii oficiale cu versiunea decapotabilă a celebrului hatchback. Premiera mondială a noului MINI Cabrio va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care își va deschide porțile la finalul lunii.

Spre deosebire de vechea generație, noul MINI Cabrio este cu 98 de mm mai lung, cu 44 de mm mai lat și cu 7 mm mai înalt. Astfel, MINI Cabrio are o lungime totală de 3.821 de mm, o lățime de 1.727 mm, o înălțime de 1.415 mm și un ampatament mai lung cu 28 de mm. De asemenea, volumul portbagajului a crescut și el de la 160 de litri la 215 litri.

2016 mini cabrio (10)

Plafonul din pânză are nevoie de 18 secunde pentru a se închide sau deschide complet, iar operațiunea poate fi executată și în mers, până la viteze de 30 km/h. Un lucru interesant constă în faptul că plafonul poate fi stilizat cu celebrul Union Jack în alb și negru.

Așa cum era normal, noul MINI Cabrio preia toate elementele de interior de pe MINI Hatch.

În dreptul motorizărilor, MINI Cabrio va intra pe piață cu trei versiuni: Cooper, Cooper D și Cooper S. Varianta de bază vine cu un motor turbo de 1,5 litri care oferă 136 CP, versiunea diesel are parte tot de un propulsor de 1,5 litri cu 116 CP, în timp ce Cooper S promite 192 CP dintr-un motor de 2,0 litri.

Adaugă un comentariu