MINI John Cooper Works – Acum și în varianta Cabrio

MINI a prezentat astăzi noul John Cooper Works Cabrio. Modelul producătorului britanic oferă acum un look mult mai agresiv cu elemente de caroserie modificate, dar și performanțe sporite.

Pentru început, zona frontală primește prize de aer mai generaose, blocurile optice integrează lumini LED, iar jantele de 17 inchi din aliaj ușor completează o parte din pachetul exterior. De asemenea, remarcăm noile terminații ale evacuării, dar și grila ușor revizuită.

Plafonul lui MINI John Cooper Works Cabrio poate fi ridicat sau coborât în 18 secunde până la viteze de maximum 30 km/h.

Așa cum era normal, accentele sportive se regăsesc și la nivelul habitaclului. Scaunele sport, volanul îmbrăcat în piele, panoul de bord și pedalele sunt doar câteva dintre elementele modificate.

mini john cooper works cabrio (14)

Sub capota lui MINI John Cooper Works Cabrio se află motorul de 2,0 litri turbo capabil să producă 231 CP și 320 Nm. Cuplat la o cutie manuală cu șase rapoarte, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6,6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 242 km/h.

Dacă vei opta pentru cutia cu șase trepte Steptronic, atunci accelerația 0 – 100 km/h se îmbunătățește cu 0,1 secunde, iar viteza maximă scade cu 2 km/h.

Din punct de vedere dinamic, MINI John Cooper Works Cabrio integrează un set de suspensii sport, în timp ce sistemul de frânare al hothatch-ului britanic este semnat de Brembo.

Adaugă un comentariu