Nissan GT-R facelift – Poze și detalii oficiale

Nissan a expus versiunea facelift al lui GT-R în cadrul Salonului Auto de la New York. Modelul integrează un look ușor revizuit, un interior mai elegant și un motor ceva mai potent.

Din punct de vedere estetic, Nissan GT-R aliniază o capotă restilizată, o grilă față ceva mai agresivă, un spoiler ușor modificat și praguri laterale noi. Zona posterioară a primit și ea câteva modificări discrete, pentru a completa look-ul sportiv, dar totodată echilibrat.

La interior, lucrurile s-au schimbat într-un mod interesant. Scaunele sport, panoul de instrumente și fețele ușilor au parte de cusături speciale. În plus, pielea folosită de niponi este una de o calitate superioară. În plus, consola centrală și navigația integrată în ecranul sistemului de infotainment au redus numărul butoanelor de la 27 la 11.

2017 nissan gt-r (14)

Sub capota lui Nissan GT-R se află motorul V6 de 3,8 litri care acum produce 570 CP la 6.800 rpm și un cuplu motor de 633 Nm. Transmisia a fost și ea ușor îmbunătățită și promite schimbări mai line. Pentru un plus de experiență senzorială, Nissan a introdus și opțiunea Active Sound Enhancement (ASE).

Adaugă un comentariu