Nissan Kicks, elementul de legătură dintre Juke și Qashqai

Cine și-a dorit un Nissan Juke însă nu a fost atras de modelul nipon, mai are o opțiune. Se numește Nissan Kicks și a fost prezentat în Brazilia, urmând ca în perioada imediat următoare să ajungă și pe celelalte piețe unde activează producătorul japonez.

Nissan Kicks vine ca un element de legătură între Juke și Qashqai. Pe scurt, vorbim despre aceeași rețetă pe care Mazda a aplicat-o în cazul lui CX-4.

Noul Nissan Kicks măsoară 4.295 de milimetri în lungime, are o lățime de 1.760 de mm și o înălțime de 1.590 de milimetri. În aceste condiții, Kicks se încadrează perfect între Juke și Qashaqai. Spațiul oferit la interior și look-ul ceva mai clasic fac din Kicks o opțiune interesantă pentru cei care nu vor un Qashqai, dar nu aleg nici modelul Juke din cauza designului nonconformist.

2016 nissan kicks (12)

Din punct de vedere estetic, Nissan Kicks se apropie de linia de design pe care o vedem pe Qashqai. Zona frontală a fost concepută după actuala filozofie de design, grila oferind acel profil în V. De asemenea, blocurile optice, dar și liniile generale ne duc cu gândul la noile Qashqai și X-Trail. Chiar și așa, Nissan nu renunță la elemente precum caroseria în două culori și interiorul gândit în aceeași nuanță cu exteriorul.

2016 nissan kicks (7)

La nivelul habitaclului, Nissan Kicks etalează linii fluide și gadgeturi de ultimă generație. Poziția ridicată la volan și sistemele de siguranță oferite în gamă nu vor lipsi de pe noul Kicks. Din păcate, oficialii Nissan nu au făcut nicio declarație cu privire la motorizările disponibile, însă cu siguranță vom vedea motorizări preluate de pe Juke.

Adaugă un comentariu