Nissan Vmotion 2.0 Concept – Muză pentru viitoarele modele

Nissan a adus Vmotion 2.0 Concept în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Prototipul producătorului japonez duce la un nou nivel filozofia de design a companiei. Zona frontală merge și mai mult către agresivitate, iar grila masivă mizează pe sportivitate. Blocurile optice futuriste și prizele de aer extrem de generoase vin în completarea pachetului gândit de designerii producătorului japonez.

Privit din lateral, Nissan Vmotion 2.0 Concept are o alură de coupe, iar montanții C acoperiți de o zonă vitrată completează look-ul general. De asemenea, toată caroseria este brăzdată de unghiuri ascuție pentru un efect și mai spectaculos.

2017-nissan-vmotion-2-0-concept-detroit-4

Interiorul oferă și el elemente futuriste. Volanul are o formă nouă, iar japonezii au optat pentru un ecran de mari dimensiuni poziționat orizontal. Acesta facilitează comunicarea dintre șofer și sistemul autonom ProPilot. Tehnologia autonomă integrează și Nissan Intelligent Driving, sistem care oferă o experiență nouă atunci când mașina rulează în modul autonom.

Și pentru că v-am tot stresat cu liniile de design, vă spunem că look-ul lui Nissan Vmotion 2.0 Concept o să stea la bază unor viitoare modele de serie.

Adaugă un comentariu